11 november, 2006

Farvel Hong Kong, goddag Singapore...

Så nærmer det sig, at Birte forlader os her i Hong Kong for at flyve videre til Singapore.

I de sidste dage har vi taget det lidt med ro, men har alligevel oplevet lidt. I går(fredag) var der igen utrolig godt vejr her i Hong Kong, så vi blev enige om, at tage til stranden for at holde kuløren ved lige. Vi tog derfor til Deep Water Beach - den tredje stand vi har besøgt i denne uge. Det var også en utrolig lækker strand, som I kan se på billederne.






















I går aftes tog vi så på Outback for at spise før vi sluttede dagen af på Birtes nye farvoritsted: Starbucks, hvor vi nød at kunne sidde ude i 25 grader selv om klokken var halv ti. Bagefter gik vi en tur langs havnepromenaden - en flot tur som man aldrig bliver træt af at gå.
























I dag har vi så været i parken for at nyde solen. Vi fandt en lille oase som ikke ret mange andre mennesker i Hong Kong har fundet, så vi sad i ro og fred og nød det.



















Efter middag tog vi så på marked for at bruge de sidste penge, og det lykkes også så absolut. Turen til Hong Kong blev afsluttet på Spaghetti House hvor vi nød det sidste måltid mad sammen.

I morgen formiddag går turen så til Singapore. Fra nu af kan I følge med på Mette & Jan's Blog (janfrom.blogspot.com) - så må vi se om de kan leve op til den standard der har været den sidste uge her på Bloggen.

Mange hilsner her fra Hong Kong, hvor vi har haft en fantastisk uge.

- Birte & Maria