20 december, 2006

Den perfekte dag...

Hermed kommer opskriften på, hvad vi betegner som "den perfekte dag":

Kl. 10.00: Vi vågner lige så stille, og tager morgenmaden (franskbrød med nutella, juice, kaffe og the) med ud på terassen, hvor vi bliver mødt af 30 grader og høj sol.









Efter morgenmaden, stadig med lidt varm kaffe i koppen, er det tid til et par kapitler i en god bog, samtidig med at vi stadig nyder den tiltagende varme.









Kl. 13.00: Frokost, bestående af opvarmet boller i karry fra aftenen før. Vi spiser indenfor, for nu er det simpelthen FOR varmt for de blege turister... (det er dog stadig lykkes for Søren at opnå samme farve som en gennemkogt grønlandsreje!)

Kl. 14.00: Tid til at blive kølet af i poolen. Her når vi også lige af få en lille lur i solen efter frokost.


Kl. 16.00: I en taxa, og så på sightseeing i bydelen "Little India". Herefter en dejlig svalende sejltur i Singapore River, med flot udsigt ind over byens centrum.









Kl. 20.00: Hjemme igen, og grillen startes. Vi nyder Søren's øl-marinerede kylling sammen med en god kølig hvidvin på terassen.









Kl. 21.30: Tid til at få løsnet lidt op efter aftensmaden, så hvad er mere naturligt end en aftentur i poolen? Temperaturen viser trods alt 28 grader...


Kl. 22.30: Vi blogger om denne dejlige dag for at gøre jule-travle danskere godt misundelige. Derefter tager vi en stor tallerken frisk frugt med ud på terassen (stadig 28 grader), og snupper måske et enkelt afsnit af Pyrus på TV2 Sputnik, bare for at komme lidt i julestemning.

Jo, livet er godt!

Varme hilsener,
Maria & Søren