21 november, 2006

Besøg af Janni og Hans Jørgen

Så er det ved at være en uge siden at Janni og Hans Jørgen landede her i Hong Kong og man må sige at specielt Janni formåede at ankomme med maner...












Janni havde slået foden på vej til Hong Kong og var ude af stand til at gå særlig langt da hun ankom, men efter at blive kørt rundt den første dag, og vi den anden dag gjorde os bekendte med Hong Kongs skadestue og hun nu i bedring og vi har fået oplevet en masse siden de er kommet.

På Peaken...









...hvor vi mængede os med de kendte på Madame Tussauds.





































Og nogle dage i budisternes ånd...
Først Chi Lin Kloster og Tempel,










Så så vi Wong Tai Sin Tempel,



















Og i går var vi så på tur ud til verdens største udendørs Budda, Tian Tan Buddaen...





















og Po Lin Kloster begge som ligger på Hong Kongs største ø Lantau.









For at komme op til bjerget hvor Budda og klosteret er, er der lige åbnet en 6 km lang svævebane som vi tog - en udfordrende oplevelse for kvinderne!



























Det er lidt af hvad vi har lavet den sidste uge. Janni og Hans Jørgen tager hjem fra Hong Kong 2 dage efter at vi er taget til Kina, så de skal hjælpe os med at få taget god afsked med denne dejlige by.

- Maria

Kl. 14.10 - og det er mørkt!

Er lige kommet tilbage fra frokost med Maria, og kunne på turen tilbage til kontoret (godt gemt under en paraply) konstatere, at vi lige nu er midt i det første seriøse uvejr mens vi har været afsted.

Det er altså totalt mørkt udenfor, gadelys er tændt, og vinden er kold og rå (kun ca. 20 grader) - og så regner det! Og det regner meget! En meget speciel oplevelse... Himlen er helt sort - ingen skyer eller noget kan man se - som var det midt om natten.

Det ser ud til, at vejrguderne kun vil gøre vores sørgelige afsked med Hong Kong endnu mere trist... 5 dage tilbage... Øv!

Regnvåde tirsdags-hilsener fra en ellers glad og tør Søren!