18 december, 2006

Endelig ferie!

Så er der endelig ferie! Vi landede i Singapore sent fredag aften, og var hos Mette og Jan ca. kl. 01.30. Efter en hurtig "velkommen" og lidt hyggesnak var det naturligt nok på hovedet i seng. Vi havde rejst det meste af dagen, og Jan var lige kommet hjem fra Tokyo, så alle var godt trætte og klar til at se dyner...

Her de første par daget har aktivitetsniveauet været på et absolut minimum! Vi har alle 5 nydt juleferien, og brugt tiden skiftevis på at spise, hygge, og slappe af ved og i poolen. Her i Singapore er det hele liiiige lidt mere end vi turde have drømt om, det er nærmest som at leve i et lille Paradis - det er simpelthen herligt!

Varmen, huset, omgivelserne, folket, ja alt er bare så helt utroligt dejligt, og vi har flere gange kigget på hinanden og bare smilet, velvidende at vi uden problemer får en fantastisk skøn juleferie sammen - hjemve til trods!

Mette, Jan, og Frederik er netop taget hjem på juleferie. Vi har absolut ikke noget imod at blive her lidt længere, og vi vil i de næste dage blogge lidt mere detaljeret alle "vores" herligheder.

Her følger lige lidt billeder fra de første dage:

Vi håber I alle får en rigtig god uge op til Juleaften - vi er sikre på, at vi får det godt!

-Maria & Søren

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak for det. De sidste par gange har billederne været for store. Gør lige noget ved det! - Tak!
/Far