24 december, 2006

Jul i Singapore - del 2

Efter (alt for) mange af Maria's fremragende æbleskiver til frokost, blev det Søren's tur til at gå i køkkenet. Kalkunen, vi skal spise i aften, er af den nette størrelse af 4.025 gram, så der er vist til frokost i morgen også...

Kalkunen er smurt med en kryddersmør- frisk timian- og appelsinmarinade, og marinaden er smurt ind mellem skindet og kødet, så det lige så stille kan trænge ind og mørne kødet efterhånden som stegeprocessen skrider frem. Udover det, er fuglen stoppet ud med appelsin, laurbærblade og rosmarinkviste.



Kalkunen bliver desuden løbende smurt ind i en marinade der er kogt ind af æblesaft, eddike, brun farin, appelsinsaft, lidt tomatketchup, salt og peber.



Kalkunen blev lagt i grillen for snart 3 kvarter siden, så spisetid i aften bliver ca. 19.30. Vi er spændte på resultatet...

Maria er igen gået i køkkenet for at røre risalamanden sammen. Puha, det er hårdt at være husmødre...

Vi blogges!

-Maria & Søren

Ingen kommentarer: