24 december, 2006

Jul i Singapore - del 1

Godmorgen i Danmark. Her er klokken lige godt 14, og frokosten venter lige om hjørnet.

Vi startede dagen på normal vis, nemlig ved at sove lidt længere end normalt, efrerfulgt af en skøn morgenmad på terassen. Hele dagen har julemusikken spillet på anlægget, så vi forsøger at ramme den rette stemning, varme og sommerpåklædning til trods...










Maria har stået det meste af formiddagen og kogt ris til risalamanden i aften, og er lige ved at lægge sidste hånd på frokosten; hjemmebagte æbleskiver! Mums!



I eftermiddag er det så Sørens tur til at gå i køkkenet, hvor han har store planer for aftenens julemåltid; hjemme-glaseret kalkun på grillen med diverse tilbehør. Mere om det senere i dag.

God Juleaftensdag til Jer alle. Vi savner jer lidt - men ikke meget ;-)

-Maria & Søren


PS: Når nu du alligevel er forbi bloggen, så er vi altid glade for en lille Julehilsen. Så send en mail eller drop en kommentar her på bloggen (klik på "comments" lige herunder).

3 kommentarer:

Jan From sagde ...

Hej Maria og Søren,

Kalkunen må nu efterhånden være sat over...slurp. Har du nu fået købt nogle 'Hickory wood chips' så du får den lækre røgede smag??
Og så, se lige at få nogle billeder af 'FULGEN' på bloggen - og så ellers time for time billeder som den bliver tilberedt.

Vi ringer senere. Indtil videre - ENJOY!

/Jan

Anonym sagde ...

Kære Maria og Søren.
Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul.
knus fra familien Lyng,Bedstemor og Birte

Anonym sagde ...

Det må bestemt være en forglemmelse, at der ikke står familien FROM Lyng